Πρόβλημα στο Δήμο Στροβόλου;

Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο strovolos.greens@gmail.com και εμείς θα το προωθήσουμε στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου και θα σας ενημερώνουμε ανάλογα

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ο Δήμος Στροβόλου σε διεθνές συνέδριο

Ο Δήμος Στροβόλου συμμετείχε πρόσφατα σε διήμερο συνέδριο στην Αθήνα, το οποίο αποτελούσε και την εναρκτήρια συνάντηση μεταξύ των 13 εταίρων του προγράμματος με την ονομασία OSEPA (Open Source Software Usage by European Public Administrators) - Χρήση Ανοικτού Κώδικα Λογισμικού από Τοπικές Αρχές στην Ευρώπη.
Ο Δήμος Στροβόλου εκπροσωπήθηκε από τον δημοτικό γραμματέα κ. Ανδρέα Λάμπρου και τον λειτουργό πληροφορικής κ. Νίκο Κυριακίδη.

Κύριος εταίρος του έργου είναι η ΚΕΔΚΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος) που έχει την ευθύνη για την κύρια διαχείριση του έργου. Άλλοι σημαντικοί εταίροι είναι το Πανεπιστήμιο του Sheffield, το Ίδρυμα για την Ανάπτυξη της Επιστήμης και της Τεχνολογίας στην Extremadura, ο Σύνδεσμος Πόλεων Ρουμανίας, το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών Πάτρας κ.ά.

Το έργο συγχρηματοδοτείται κατά 85% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του προγράμματος Διαπεριφερειακής Συνεργασίας INTERREG IVC, 5% από τον κρατικό προϋπολογισμό μέσω του γραφείου Προγραμματισμού και 10% από δικούς του πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: