Πρόβλημα στο Δήμο Στροβόλου;

Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο strovolos.greens@gmail.com και εμείς θα το προωθήσουμε στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου και θα σας ενημερώνουμε ανάλογα

Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Πρώτοι στην ανακύκλωση Στρόβολος και Γερμασόγεια

Οι πιο «περιβαλλοντικοί» δήμοι, είχαν την τιμητική τους το περασμένο Σάββατο. Η εταιρεία ανακύκλωσης Green Dot, σε μια πρωτότυπη εκδήλωση τίμησε το Δήμο Γερμασόγεια για την απόδοση του προγράμματος ανακύκλωσης στο Δήμο τον περασμένο χρόνο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, ο δήμος Γερμασόγειας είχε την πιο ψηλή απόδοση σε υλικά ανακύκλωσης ανά κάτοικο από τους τέσσερις περιφερειακούς Δήμους της Λεμεσού. Η Green Dot Κύπρου αποφάσισε να τιμήσει τόσο το Δήμο Γερμασόγειας όσο και το Δήμο Στροβόλου που ήταν πρώτος σε απόδοση σε παγκύπρια βάση. Η βράβευση επιλέγηκε να γίνει με ένα συμβολικό δώρο το οποίο να δίδει τα σωστά μηνύματα και να ενθαρρύνει τον κόσμο για ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή στην ανακύκλωση. Δόθηκαν από την εταιρεία στην περίπτωση της Γερμασόγειας ως δωρεά στο Δήμο 500 κουτιά για στην ανακύκλωση του χαρτιού στις κατοικίες, για να διατεθούν σε ενδιαφερόμενους πολίτες. Ο Δήμος επέλεξε να γίνει η εκδήλωση του Σαββάτου έξω από μια μεγάλη υπεραγορά, όπου ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρέδιδαν δωρεάν τέτοια κουτιά σε Δημότες του Δήμου τους που βρέθηκαν στην υπεραγορά για ψώνια το πρωί του Σαββάτου. Ο Γενικός Διευθυντής της Green Dot Κύπρου ανέφερε ότι τόσο η απόδοση της Γερμασόγειας, όσο και η απόδοση του Στροβόλου είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας ενεργοποίησης των δύο Δήμων για θέματα καθαριότητας και ευταξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: