Πρόβλημα στο Δήμο Στροβόλου;

Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο strovolos.greens@gmail.com και εμείς θα το προωθήσουμε στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου και θα σας ενημερώνουμε ανάλογα

Τρίτη 29 Απριλίου 2008

Τελικά κ. Δήμαρχε, δεν τα κατάφερες...

Ούτε εσύ, ούτε η αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία. Ή δεν καταφέρατε να πείσετε τα "μωρά" να μην ανάψουν λαμπρατζιές, ή στο τέλος, για λόγους δικούς σας και μόνο, υποκύψατε στην πίεση γονιών (και ψηφοφόρων) και παιδιών (μελλοντικών ψηφοφόρων. Οι σημερινοί 15ρηδες θα ψηφίσουν στις επόμενες Δημοτικές εκλογές...)
Άναψαν τελικά κάμποσες λαμπρατζιές στο Στρόβολο.
Κινδύνεψαν και σπίτια και περιουσίες και αυτοκίνητα...
Άδικα συγχαρήκαμε όσους συγχαρήκαμε πριν το Πάσχα. Τελικά τίποτε ή έστω σχεδόν τίποτε δεν μπορεί να είναι αληθινό σ' αυτό τον τόπο!
Τελικά, όπως εμείς οι "μεγάλοι" συναγωνιζόμαστε μεταξύ μας για τα πιο μεγάλα "επιτεύγματα", ποιος θα φτιάξει το μεγαλύτερο σπίτι, τη μεγαλύτερη πισίνα, ποιος θα αγοράσει το μεγαλύτερο και ακριβότερο αυτοκίνητο, ποιος (Δήμαρχος) θα εγκαινιάσει το μεγαλύτερο δημοτικό μέγαρο (πιο μεγάλο και από αυτό του Παρισιού!) και το μεγαλύτερο δημοτικό θέατρο που ποτέ δεν θα γεμίσει με κόσμο (σωστά κ. Ηλιοφώτου;), έτσι λοιπόν και οι μικροί συναγωνίζονται ποιοι θα φτιάξουν τη μεγαλύτερη λαμπρατζιά. Όσο κι αν τους το "απαγορεύσουμε", αν δεν τους δώσουμε κι ένα δυό ΚΑΛΑ παραδείγματα, δεν πρόκειται να το καταλάβουν...
Εμείς οι "μεγάλοι" που τα ξέρουμε όλα, εμείς οι "μεγάλοι" που θέλουμε τους "μικρούς" να είναι σωστοί, ας κάνουμε επιτέλους κι εμείς ένα βήμα στη "σωστή" κατεύθυνση.
Έργα, όχι μόνο λόγια...

Κ. Χριστοφόρου
Μέλος του Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού Ομίλου Στροβόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: