Πρόβλημα στο Δήμο Στροβόλου;

Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο strovolos.greens@gmail.com και εμείς θα το προωθήσουμε στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου και θα σας ενημερώνουμε ανάλογα

Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Το εργοστάσιο ΠΗΤΤΑΣ και η ρύπανση της περιοχής

Απαράδεκτη είναι η κατάσταση στην περιοχή του εργοστασίου "Πήττας" στο Στρόβολο. Πέραν από τη συνεχή οχληρία, τις οσμές, τις μύγες και τα κουνούπια που προκαλούνται από τη λειτουργία εργοστασίου μέσα στη καρδιά μιας πυκνοκατοικημένης οικιστικής περιοχής, είχαμε προχθές, για μια ακόμα φορά το φαινόμενο της καύσης υπολειμμάτων στο εργοστάσιο και τη ρύπανση ολόκληρης της περιοχής με κομμάτια από καμένα προϊόντα.
Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι και ζητούν άμεσα και επιτακτικά την μετακίνηση του εργοστασίου από την περιοχή.
Θεωρούν δε, άκρως απαράδεκτη την ανοχή που δείχνουν οι αρχές, κυρίως ο Δήμος Στροβόλου, στην συνεχιζόμενη παραβίαση κάθε έννοιας δικαίου με την παρουσία του εργοστασίου στην περιοχή.
Το θέμα είχε ανακινηθεί και προηγουμένως αλλά λόγω της καταστροφής του νέου εργοστασίου της συγκεκριμένης εταιρείας στα Λατσιά, από πυρκαγιά, δόθηκε μια περίοδος "χάριτος". Έχουν όμως, από τότε, περάσει 5 περίπου χρόνια και το θέμα χρήζει άμεσης επίλυσης.
Καλούμε το Δήμο Στροβόλου και τις αρμόδιες αρχές του κράτους να αναλάβουν άμεσα και αποτελεσματικά τις ευθύνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: