Πρόβλημα στο Δήμο Στροβόλου;

Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο strovolos.greens@gmail.com και εμείς θα το προωθήσουμε στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου και θα σας ενημερώνουμε ανάλογα

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Περπατώ και Τρέχω για το συνάνθρωπό μου

Το Σάββατο, 7 Μαΐου 2011 από τις 4:00μμ έως τις 8:00μμ στο χώρο του Πάρκου Ακροπόλεως θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση «Περπατώ και Τρέχω για το συνάνθρωπό μου» που διοργανώνει το Ίδρυμα Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρο Στροβόλου του Δήμου Στροβόλου με τη συνεργασία του «Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου».

Ο σκοπός του Συνδέσμου είναι να διασφαλίσει τα δικαιώματα των παιδιών και ατόμων με Αυτισμό και να παρέχει σε αυτά και στις οικογένειες τους μια αξιοπρεπή ζωή δια βίου μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

Βασικοί στόχοι της εκδήλωσης αυτής παραμένουν:

α) η ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένες ομάδες συνανθρώπων μας και

β) η οικονομική ενίσχυση του συνεργαζόμενου φορέα

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συμβολή εθελοντών του «Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου», του Ιδρύματος Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου και της παρουσίας της Κοινοτικής Αστυνόμευσης.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμβάλλουν εθελοντικά ο Λαογραφικός Όμιλος του Δήμου Στροβόλου, ομάδες χορού παιδιών του «Ανοιχτού Σχολείου» του Δήμου Στροβόλου, των Κέντρων Προστασίας και Απασχόλησης του Ιδρύματος Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Στροβόλου.

Επιπρόσθετα στο χώρο θα έχει φουσκωτά, τοξοβολία, πολλά παιχνίδια, πηλό, ζωγραφική προσώπου, φιλανθρωπική αγορά, πώληση φαγητού και ποτού.

Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στα παιχνίδια θα δίδονται δώρα που έχουν προσφερθεί από τη CYTA, την ΑΗΚ, η εταιρείες P.A.S TOYS, ΚΡΟΝΟΣ, και τα Mc Donalds.

Προϊόντα θα προσφέρουν από τις εταιρείες CTC Argosy, PIZZA HUT, Λαϊκό Καφεκοπτείο, Καφεκοπτείο Γ. Χαραλάμπους, φούρνοι ΠΑΝΔΩΡΑ.

Κύριος χορηγός της εκδήλωσης είναι η ΣΠΕ Στροβόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κ. Μαρία Κορρέ Χαραλάμπους στο τηλέφωνο 22470375 ή 99950085.

Δεν υπάρχουν σχόλια: