Πρόβλημα στο Δήμο Στροβόλου;

Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο strovolos.greens@gmail.com και εμείς θα το προωθήσουμε στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου και θα σας ενημερώνουμε ανάλογα

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Δωρεάν Στάθμευση υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων



Αίτηση για παραχώρηση ειδικής άδειας για Δωρεάν Στάθμευση στους Δημοτικούς χώρους στάθμευσης του Δήμου Στροβόλου για Δημότες Στροβόλου ιδιοκτήτες υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων

Ο Δήμος Στροβόλου ανακοινώνει ότι από την 1η Ιουλίου 2010 τέθηκε σε εφαρμογή το μέτρο για παραχώρηση ειδικής άδειας για Δωρεάν Στάθμευση στους Δημοτικούς χώρους στάθμευσης του Δήμου Στροβόλου για Δημότες Στροβόλου, ιδιοκτήτες υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων.

Το μέτρο, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι τις 31/12/2011 εντάσσεται στις προσπάθειες του Δήμου για υλοποίησης μέτρων και δράσεων με σκοπό την μείωση των εκπομπών CO2 πέραν του 20% μέχρι το 2020, όπως απορρέει από την συμμέτοχη του Δήμου στο Σύμφωνο των Δημάρχων.

Η ειδική άδεια θα παραχωρείται με την συμπλήρωση σχετικής αίτησης την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών, Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου, Λεωφόρος Στροβόλου 100, ισόγειο ή από την ιστοσελίδα του Δήμου www.strovolos.org.cy.

Με την συμπλήρωση της αίτησης απαιτείται η προσκόμιση αντιγράφων του τίτλου ιδιοκτησίας του οχήματος και του εκλογικού βιβλιαρίου του αιτητή.

Τα πιο πάνω μπορούν να παραδίδονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών, Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου, Λεωφόρος Στροβόλου 100, ισόγειο ή να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση municipality@strovolos.org.cy.

Με την εξέταση της αίτησης και εντός 15 ημερών Λειτουργός του Δήμου θα επικοινωνεί με τον αιτητή ώστε να διευθετείται η παραλαβή της ειδικής άδειας. Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης ο αιτητής θα ενημερώνεται γραπτώς.

Η ειδική άδεια θα πρέπει να τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση εντός του οχήματος ώστε να είναι ευδιάκριτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: